Z tym Dell'em, to nie taki głupi pomysł.
Co do Acer 'a, to x lat temu miałem o nich nieciekawe zdanie. Jak widzę, to po latach nic się nie zmieniło.
W 2010 kupiłem Asus K72J. Właśnie kupiłem do niego kolejną baterię, ale to żona go ujeżdża, więc...
Na początku szukałem Asus'a, ale im więcej czytałem, oglądałem, tym byłem głupszy.
To co pasowało od strony parametrów (cena to rzecz względna), to okazywało się przerostem formy nad treścią.
Co ja na nim będę tworzyć? Obsługa dziennika od Vulcan'a, czasami jakaś prezentacja, filmik czy e-podręcznik. 16GB / 512 GB spokojnie da radę nawet ze zintegrowaną kartą graficzną.
Bardziej zależy mi na tym, aby wytrzymał zdecydowanie dłużej jak trwa okres gwarancji
No i ten Twój Dell...
Kiedyś życie było prostsze. Kupiłeś radiomagnetofon Kasprzak i byłeś boss, a teraz...
Idź kup drzwi. Godzinę mnie facet maglował. Lewe czy prawe, lewostronne czy prawostronne, wejściowe czy wyjściowe, wewnętrzne czy zewnętrzne... litości.
Dlatego z laptopem chce mieć konkretny model z konfiguracją. Najwyżej kilkanaście minut będziemy ustalać kolor.
Dzięki za podpowiedź.